Русский
mapstcode.com

Области на приложение на Еноант

Еноант

Еноант – Какво е това?

Хранителни концентрати полифеноли / Enoant / - продукт с уникални биологични свойства, които го прави високо антиоксидантен и с мембранно-охранителна дейност.

Основни показания за използване на Enoant: повишени нива на липидната пердоксидация и висок холестерол, но поради обхвата на непрякото действие Enoant е с значително разширени свойства. Той се използва, за да се ускори възстановяването на спортисти, превенция на сърдечно-съдови заболявания (главно инфаркти, инсулти и тромбоза), за да защитават организма в стресови ситуации.

Какво е обяснението за ефекта от биологичния продукт Enoant?

Продуктът се получава от гроздето "Каберне Совиньон", расте по южните склонове на Слънчев Крим. Този сорт грозде най-богат на полифеноли, химикали, свойства, които са причинени от един уникален терапевтичен и превантивен Еноант действия в защита на тялото от агресивните действие на свободните радикали, които причиняват липидната пероксидация на стените на нашите клетки. Благодарение на своите уникални антиоксидантни свойства на гроздови полифеноли, съдържащи се в Еноант, оказва се - противовъзпалително, анти-канцерогенни, антиалергично, антивирусно, и други радиопротективно действие върху организма.

Действия на Еноант:

Свободни радикали - какво е това?

Свободните радикали - съединение, което притежава един електрон, и така всички те са склонни да се окисли, т.е. липсващи електрони от една от молекулите в клетките. Както е известно, клетъчните стени се състоят от молекули на липидния (мастните молекули), са най-податливи на окисление от свободни радикали поради своята химическа структура. Ако това се случи и липиди клетъчната мембрана се окислява, вътреклетъчния баланс е нарушен, има незабавен верижна реакция и отслабени клетки проникват милиарди нови разрушители на здравето - свободните радикали.

Свободните радикали – откъде идват?

Ние живеем в съвременнен свят и живота ни е изпълнен с много неблагоприятни фактори, предизвикващи образуването на свободни радикали: лоши условия на околната среда, стрес, нарушена обмяна на веществата, токсични и вредни вещества, повишена физическа активност. Пушенето също е огромна фабрика на свободните радикали. По този начин, хората, които живеят в проблемна среда (и вече е възможно да се каже за всички нас) трябва да се ядат храни, които съдържат достатъчно количество антиоксиданти, както и за попълване на резервите си в тялото с помощта на биологически чисти продукти като Enoant.

Аргументи за това защо трябва да използвате Enoant:

 1. Еноант не съдържа алкохол. Дневния прием на Еноант е 3 чаени лъжички, който заместват 300 - 500 мл червено трапезно вино.
 2. Еноант е екологично чист природен продукт за хранителна диета.
 3. Антиоксидантна активност на Еноант надвишава тази на други природни антиоксиданти, като токоферол (витамин Е).
 4. Еноант е препарат с широк терапевтичен и профилактичен профил, използвайте го, може да се ползва от абсолютно всички. Enoant осигурява тонус на тялото, добро здраве, защита от неблаго-приятни фактори, предизвикващи образуването на свободни радикали.
 5. Еноант ще помогне за защитата и запазването на сърцето и кръвоносните съдове здрави, той се използва за предотвратяване на коронарна болест на сърцето, мозъчен инсулт, тромбоза, инфаркт на миокарда.
 6. Редовната консумация на Еноант помага занамаляване на холестерола.
 7. Еноант възстановява и укрепва имунната система организма.
 8. Еноант има благоприятен ефект върху храносмилането.
 9. Еноант може да се използва от спортисти и хора имащи повишено физическо натоварване.

Еноант – изследвания:

Клинични проучвания, проведени в лечебните заведения на Крим, Украйна и Русия, показват следните резултати.

Редовната консумация на продукта - Enoant помага за намаляване на холестерола в кръвта, има добър ефект за възстановяването и укрепването на имунната система, предпазва и черния дроб, бъбреците и кръвта от различни токсини. Като антиоксидант продукт се използва за профилактика на коронарна болест на сърцето, инсулт, тромбоза, инфаркт на миокарда. Enoant притежава мощно антиоксидантно действие и по този показател той няма равен сред продуктите, препоръчани на, подводничари, пациенти с хронични заболявания. Enoant забавя процеса на стареене на човешкото тяло, и всички хора след 40 години, е желателно да го вземат. Enoant във връзка с други имуномодулиращи продукти показва най-добрия резултат за възстановяване на имунната система.

Институции, които се провеждали изследвания на продукта:

 1. Medical Center - към Управлението на поликлиника на президента на Руската федерация, гр. Москва
 2. Държавен институт към Министерство на отбраната, гр. Москва.
 3. Крим, Симферопол болница за Инфекциозни болести за деца.
 4. Крим държавен медицински университет на Сейнт Джордж VI, Катедра по терапевтична стоматология, Simferopol клиниката
 5. Център по наркомании и психосоматична медицина на "Медичи", Simferopol
 6. Институт по експериментална патология, онкология и радиобиология R.V.Kavetskogo NAS в Украйна, Киев.
 7. Институт по хигиена и медицинска екология на Министерството на здравеопазването на Украйна AN Marzeev, Kiev