Русский
mapstcode.com

Концентрат Еноант

Оценката на антиоксидантна активност показва, че продуктът – Enoant има 15 пъти по-висока антиоксидантна активност от аскорбинова киселина и 3 пъти по-висока от антиоксидантна активност на кръвната плазма. Антиоксидантна активност на продукта – Еноант е поради наличието на общо полифеноли от грозде представени флавоноиди (антоцианини, кверцетин, рутин, катехин, епикатехин, процианини, танини) и галова киселина, кафеена, протокатехинова и елагова киселина.

Когато се консумира пресни полифеноли грозде са слабо разтворими в стомашно-чревния тракт. Полезно е гроздово вино, в която бионаличността на полифеноли се разтварят. Ежедневната консумация на 300 до 500 грама червено трапезно вино, предвижда доза антиоксиданти, което гарантира запазването на антиоксидантното равновесие в организма на здравия човек. Въпреки това, алкохолът е противопоказан при деца, бременни жени, болни и възстановяващи се, хората, живеещи с високо психо - емоционален и физически стрес - спортисти, бизнесмени, както и много други категории хора. За тях продукт "Enoant", който не съдържа алкохол при количество на гроздови полифеноли 20 пъти повече, отколкото червеното вино, дава възможност да се подкрепят и поддържат здравето, то е лесно да се адаптират към условията на висок стрес, не остаряват преждевременно, за да се присъединят към най - високите стандарти на активен начин на живот.

Важно: Клиничните проучвания са установили различни терапевтични и профилактични ефекти от използването на Enoant. Доказано е, че онкопротекторни и хепатопротекторни свойства на този про-дукт позволяват неговото използване за коригиране на токсичните ефекти на противоракова терапия с цисплатин; антимикробна активност срещу стрептококи и ентерококи ефективен при лечение на генерализирано периодонтит; Добри резултати са получени в комплекс рехабилитация на хронични и повтарящи се заболявания на белите дробове, както и други заболявания на сърдечно-респираторна.

Бутилка концентрат Enoant 0,25 л. по общ брой на гроздови полифеноли е еквивалентно на 5-6 литра червено трапезно вино "Каберне", но продуктът Enoant съдържа цялата гама от полифеноли и всички микроелементи от червеното грозде "Каберне Совиньон ", без алкохол и следователно е много по-ефективни от червеното вино. Никой продукт, от известните импортни продукти за известни антиоксиданти (хранителни добавки), не могат да се сравняват с Enoant по биологична активност и ефективност, тъй като не съдържат в състава си всички полифеноли и микроелементи на червеното грозде.

Информация за всички - помогнете на тялото си да не боледува, да не страда от физическото и нервно претоварване, не се поддават на вредните ефекти от неблагоприятната екология!

Не старейте преждевременно!

Харесвам ЕНОАНТ!